Egy nemzetközi felmérés szerint a franciák aggódnak a legkevésbé az öregedés miatt; a megkérdezettek egyharmada úgy vélte, az öregkor nyolcvan év felett kezdődik.
Hirdetés
Kétségtelen, a francia nők többsége a negyvenes, ötvenes éveiben is vonzó, fiatalos jelenség. S, hogy mi lehet ennek az oka? Például annak a három élelmiszernek a rendszeres fogyasztása, amelyet összeállításunkban most mi is bemutatunk.
Fiatalító
Nem csak finom, egészséges is az avokádó. A benne található hatóanyagoknak, különösen az E-vitaminnak köszönhetően segíti a pattanásos, gyulladt bőrfelületek gyógyulását is. Táplálja, puhítja a száraz, vízhiányos, öregedő bőrt. Mivel e vitamin különösen fontos szerepet játszik az sejtfalak épségének megőrzésében, ezért naponta gondoskodnunk kell megfelelő ételek fogyasztásával a szükséges mennyiség biztosításáról. Ráadásul gátolja az érfalakon lerakodó plakkok képződését, így csökkenti a magas vérnyomás, valamint az ezzel szorosan összefüggő szívbetegségek, elsősorban az infarktus veszélyét.
Forrás: http://www.blikk.hu/blikk_eletmod/miert-ranctalanok-a-francia-nok-2284537